TEAMBUILDING I VEJLE, KOLDING ELLER ÅRHUS?

Teambuilding i hele Jylland

Leder du efter teambuilding arrangement til dig og dine kolleger ? Vi har mange succesfulde teambuilding events på samvittigheden og derfor også erfaringen til at hjælpe dig med at planlægge det. Vi kommer rundt i hele Jylland med vores Segways og medbragte udstyr.

Teambuilding arrangementer kan variere fra en times tid med Segway konkurrencer, hvor I dyster mod hinanden i teams, til heldagsarrangementer, hvor vi arrangerer alt fra A til Z med inddragelse af Segways samt andre sjove og udviklende aktiviteter.

Vi tilbyder alt fra bueskydning til laserlerdueskydning og yoga (og alt der i mellem) i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere. Mulighederne er mange, så kontakt os for en snak om, hvad formålet med dagen er, og hvad I kunne tænke jer. 

Teambuilding for alle 

Teambuilding drejer sig hovedsageligt om tillid, samarbejde og styrkelse af relationer, der i sidste ende skaber et stærkere sammenhold og grobund for bedre resultater. Via teambuilding, oplever I naturen og kollegaer på en ny måde. Om vi kommer ud til jeres virksomhed og udfordrer både samarbejds- og koordinationsevnerne på en bane fyldt med udfordringer, eller vi står for et heldagsarrangement med mange forskellige øvelser, garanterer vi, at alle får noget ud af at deltage i aktiviteterne, og forholdet imellem kollegaer bliver styrket.

Hvorfor hænger teambuilding og Segway så godt sammen?

Med en lang række teambuilding events bag os ved vi, hvad der skal til for at skabe et vellykket arrangement. Først og fremmest har vi vores Segways, som alle kan lære at håndtere på 5 minutter. Netop fordi Segways er uvant for de fleste, starter alle fra ”nul”. Forskelligheder blandt kollegaerne træder frem, og I bliver overrasket over, hvem der hurtigt får styr på teknikken, og for hvem det kræver lidt ekstra.

At komme op på en Segway for første gang kræver for nogle mod, mens det skaber grin hos andre. Men det kræver samarbejde for alle. Vi hjælper hver enkelt deltager med at flytte deres egen opfattelse af, hvor meget de selv kan.

Brug Segway Langeland til dit næste teambuilding event:

Uanset om I er flere hundrede deltagere eller en virksomhed på 10 ansatte, arrangerer vi et sjovt og anderledes arrangement. Vi afholder mange arrangementer i Jylland – primært i større byer som Århus, Kolding og Vejle, men det er helt op til jer, hvor vi skal være. Vi er selvfølgelig også klar til at bidrage til jeres Teambuilding event i resten af Danmark. 

Ring til Segway Langeland på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk og hør mere om hvordan vi i fællesskab kan arrangere et sjovt teambuilding event eller firmaarrangement til jer.

 

Priser 2023 – 1 time

Minimumspris inkl. 20 deltagere  6.500
Pris pr. efterfølgende deltager 210
Ekstra instruktør pr. time 1.000
Kørsel 0 – 20 km 0
Over 20 km – spørg for pris

Priserne er baseret på 1 Segway til rådighed pr. hold af 3-4 deltagere, der sammen laver teambuilding øvelser sammen. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for arrangementer, hvor hver deltager har 1 Segway til rådighed. Er I mindre end 20 personer, så kontakt os for pris. Vi er selvfølgelig også klar til at give jer en sjov Segway oplevelse !

Ring til Segway Langeland på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk. Så kan I høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde, og vi kan i fællesskab skræddersy et sjovt firmaarrangement til jer. 

Åbningstider 2023

5. maj  - 18. juni
Weekend & helligdage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

25. juni - 6. aug.
Alle dage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

12. aug. - 8. okt.
Weekend & helligdage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

Vores telefon er åben alle ugens 7 dage fra kl. 9-16.

Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid med os, uden for vores almindelige åbningsdage, hvis I er en gruppe på min. 4 personer.