INSTRUKTØRER

Vi har pt. ingen ledige jobs. Men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til jobbet som instruktør. Nedenfor kan du læse lidt om, hvad vi forventer af vores kollegaer:

Vi forventer, at du er udadvendt, serviceminded, organiseret og har det store overblik i pressede situationer. Du skal kunne sælge “den gode historie” om Langeland. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og tale flydende dansk, engelsk og tysk.

Derudover vil du ofte være ude som instruktør til større firmaarrangementer, fødselsdage og lignende, enten alene eller med en kollega, når der er brug for, at vi er 2 instruktører til stede. Du skal minimum være 20 år og indstillet på, at mange af vores arbejdstimer ligger i weekender, på helligdage og i skoleferier.

Er du studerende, deltidsansat, selvstændig, efterlønner eller har du bare tid til overs i ny og næ, så send os en uopfordret ansøgning og fortæl om dig selv på info@segwaylangeland.dk

Vi har lavet arrangementer for

Åbningstider

14. aug. - 26. sep. 2021

Lørdag og søndag:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Kl. 15 Segway Sightseeing

17. okt. - 22. okt. 2021 (uge 42)

Alle dage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing
Kl. 15 Segway Sightseeing

Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid med os, uden for vores almindelige åbningsdage, hvis I er en gruppe på min. 4 personer.