FIRMAARRANGEMENT I ODENSE, MIDDELFART ELLER SVENDBORG?


Vi kører ud på hele Fyn

Uanset om firmaarrangementet er årets ”tag familien med på jobbet-dag”, en høstfest eller et kick off, så er vi klar med masser af Segway underholdning til deltagerne. Sightseeing tur i området, opsætning af bane, hvor forhindringer skal forceres eller forskellige teambuilding-aktiviteter? Der er mange muligheder, så tag fat i os og hør, hvordan vi kan være med til at gøre jeres arrangement til en succes.

Har du rigeligt at se til på jobbet, så tilbyder vi at planlægge hele firmaarrangementet for dig fra A-Z. Det betyder, at når først vi har sat rammerne for dagen sammen, så skal du kun sørge for, at I møder op på aftalte tid og rette sted, resten tager vi os af. Vores Segways og instruktører kan selvfølgelig også bookes som en del af et allerede planlagt arrangement.

Vi leverer underholdning både til mindre virksomheder, teams og firmaarrangementer med hundredvis af deltagere.

Hvad kan I forvente af et firmaarrangement?

Vi ønsker kun at opnå EN ting – at I får en uforglemmelig dag, der bliver årets oplevelse.

Giv dine kolleger mulighed for at få:

  • …en ny og anderledes oplevelse
  • …en sjov og uforglemmelig dag
  • …en aktiv dag i trygge rammer
  • …masser af glæde, grin og godt humør
  • …en dag I vil huske i mange år

Et firmaarrangement med Segway Langeland indeholder alt dette og meget mere og er derfor et oplagt valg, når I står og mangler nye, gode idéer. Vi medbringer selvfølgelig alt, hvad der skal bruges – Segways, kegler, sikkerhedsudstyr samt en instruktør, der giver jer grundig instruktion og træning, så alle føler sig sikre og fortrolige på en Segway. Dermed garanteres I en god, sjov og frem for alt sikker dag. Vi kan også inddrage andre aktiviteter såsom bueskydning og laserlerdueskydning, hvis dagen skal indeholde flere aktiviteter.

 

Kan alle køre på segway?

Det korte svar er JA! Hos Segway Langeland har vi udelukkende erfarne instruktører, der sikkert og roligt lærer deltagerne at håndtere en Segway – vi vover den påstand, at vi kan lære alle at køre Segway på 5 minutter.

 

Læs her, hvad Henrik Holm fra Air Support i Billund siger om os:


AIR SUPPORT har flere gange haft fornøjelsen af Segway Langeland i forbindelse med firma arrangementer. At kører segway er sjovt for både unge og ældre. Marlene og Teamet fra Segway Langeland er helt igennem fantastiske og yder en sublim service og sørger for at alt går som det skal dagen igennem. Vi kan varmt anbefale Segway Langeland til jeres næste firmaarrangement”

Henrik Holm – AIR SUPPORT A/S

 

Hvad med et firmaarrangement med Sightseeing på Langeland?

Besøg Segway Langeland, hvor I kan udfordre hinanden i Segway konkurrencer eller tage med på Sightseeing tur langs de langelandske markveje, grusveje og asfaltveje. Undervejs fortæller vores instruktør historier og anekdoter om Langeland, mens I oplever den skønne natur, som en del af jeres firmaarrangement.
brug os til dit næste firmaarrangement.

Vi kører ud til arrangementer på hele Fyn. Ring på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk og hør mere om mulighederne. I fællesskab skræddersyr vi et sjovt firmaarrangement til jer.

Vi afholder selvfølgelig også firmaarrangementer i Jylland, læs mere her.

Priser 2023 – 1 time

Minimumspris inkl. 20 deltagere 6.500
Pris pr. efterfølgende deltager 210
Ekstra instruktør pr. time 1.000
Kørsel 0 – 20 km 0
Over 20 km – spørg for pris

Priserne er baseret på 1 Segway til rådighed pr. hold af 3-4 deltagere, der sammen laver teambuilding øvelser sammen. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for arrangementer, hvor hver deltager har 1 Segway til rådighed. Er I mindre end 20 personer, så kontakt os for pris. Vi er selvfølgelig også klar til at give jer en sjov Segway oplevelse !

Følg os på Instagram

Det blæser godt i dag (hvis ikke I har bemærket det🤪🌊🌬️) Vi vurderer derfor af sikkerhedsmæssige hensyn, at det er mest forsvarligt at holde lukket i dag☹️ Hav en fantastisk efterårsdag, drik lidt ekstra kaffe og kakao, og pas på hinanden derude!🍁🍂🌧️💨🌊
🍂🍂 Segway i efterårsferien 🍂🍂 

Ferien er skudt i gang, og Segway Langeland holder åbent fra søndag den 15. okt til fredag den 20. okt, hvor vi hver dag kører med flg. program:

🍁 Kl. 11 - Segway på 17.000 m2 bane
🍁 Kl. 13 - Segway Sightseeing 13 km
🍁 Kl. 15 - Segway Sightseeing 7 km

Book i forvejen, så er du sikker på, at vi har en ledig Segway klar, når I kommer

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #efterårsferie #efterår #sjovforhelefamilien #udinaturen #segwaysightseeing #langelanddk
🥰 TUSIND TAK FOR ALLE JERES SØDE ORD 🥰

Jeg er total rørt over alle jeres søde kommentarer og beskeder i går ang. opslaget om, at 2023 bliver sidste sæson med Segway Langeland med mig ved roret. De varmer hver og en helt ned i storetåen på mig og mine kolleger, som jo er dem, I oftest møder på Segway 🙏🙏.

Sæson 2023 er jo heldigvis ikke slut endnu, så du kan stadig nå ud og køre en tur med os i år. Der er lige pt. flg.  åbningsdage i kalenderen INDEN efterårsferien, hvor vi naturligvis også kører:

💚 TIR. 3/10 KL. 11.30 - 7 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 LØR 7/10 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 15.00 - UDSOLGT
💚 LØR 7/10 KL. 16.30 - 7 KM SIGHTSEEING

𝗘𝗙𝗧𝗘𝗥Å𝗥𝗦𝗙𝗘𝗥𝗜𝗘𝗡 𝟭𝟱. 𝗢𝗞𝗧 - 𝟮𝟬. 𝗢𝗞𝗧
𝗛𝗩𝗘𝗥 𝗗𝗔𝗚 

💚 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 KL. 15.00 - 7 KM SIGHTSEEING

Og husk, hvis I er 4 personer eller mere, der gerne vil ud og køre, så er I altid velkommen til at ringe og forespørge på en aftale uden for de alm. åbningsdage på tlf. 3035 4929🥰🥰

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #segwaylangelandtilosallesammen #langelandtilosallesammen  #efterårsferie #efterår #elskerefteråret🍁🍂
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

SEGWAY LANGELAND ER PR. 1/4 SOLGT TIL NYE EJERE:

VI GENÅBNER PÅ NY ADRESSE:
LONGELSEVEJ 16, 5900 RUDKØBING
DEN 9. MAJ 2024

FØLG MED PÅ HJEMMESIDE FOR ÅBNINGSTIDER