FIRMAARRANGEMENT I KOLDING, VEJLE ELLER ÅRHUS?

Vi kører til arrangementer i hele Jylland

Uanset om firmaarrangementet er årets ”tag familien med på jobbet-dag”, en sommerfest eller et kick off, så er vi klar med masser af Segway underholdning til deltagerne. Sightseeing tur i området, opsætning af bane, hvor forhindringer skal forceres eller forskellige teambuilding-aktiviteter? Der er mange muligheder, så kontakt os og hør, hvordan vi kan være med til at gøre jeres arrangement til en succes.

Har du rigeligt at se til på jobbet, så tilbyder vi at planlægge hele firmaarrangementet for dig fra A-Z. Det betyder, at når først vi har sat rammerne for dagen sammen, så skal du kun sørge for, at I møder op til aftalte tid og på rette sted, resten tager vi os af. Vores Segways og instruktører kan selvfølgelig også bookes som en del af et allerede planlagt større arrangement.

Vi leverer underholdning til store firmaarrangementer med flere hundrede ansatte men også mindre virksomheder og teams.

Hvad kan I forvente af et firmaarrangement fra Segway Langeland?

Vi ønsker kun at opnå EN ting – at I får en fantastisk dag.

Giv dine kolleger mulighed for at få:

  • …en ny og anderledes oplevelse
  • …en sjov og uforglemmelig dag
  • …en aktiv dag i trygge rammer
  • …masser af glæde, grin og godt humør
  • …en dag I vil huske i mange år

Et firmaarrangement med Segway Langeland indeholder alt dette og meget mere og er derfor et oplagt valg, når I står og mangler inputs til indholdet af firmaarrangementet.

Vi medbringer selvfølgelig alt, hvad der skal bruges – Segways, sikkerhedsudstyr, udstyr til opsætning af bane og forhindringer samt en instruktør, der giver jer grundig instruktion og træning, så alle føler sig sikre og fortrolige på en Segway. På den måde garanteres I en god, sjov og frem for alt sikker dag.

Vi kan også inddrage andre sjove og udfordrende aktiviteter såsom bueskydning og laserlerdueskydning, hvis dagen skal indeholde flere aktiviteter.


Kan alle lære at køre på Segway?

Det korte svar er JA! Hos Segway Langeland har vi udelukkende erfarne instruktører, der sikkert og roligt lærer deltagerne at håndtere en Segway – vi vover den påstand, at vi kan lære alle at køre Segway på 5 minutter.

 

Læs her, hvad Henrik Holm fra Air Support i Billund siger om os:


AIR SUPPORT har flere gange haft fornøjelsen af Segway Langeland i forbindelse med firma arrangementer. At kører segway er sjovt for både unge og ældre. Marlene og Teamet fra Segway Langeland er helt igennem fantastiske og yder en sublim service og sørger for at alt går som det skal dagen igennem. Vi kan varmt anbefale Segway Langeland til jeres næste firmaarrangement”

Henrik Holm – AIR SUPPORT A/S

Hvad med et firmaarrangement med Sightseeing på Langeland?

Besøg Segway Langeland, hvor I kan udfordre hinanden i Segway konkurrencer eller tage med på Sightseeing tur langs de langelandske markveje, grusveje og asfaltveje. Undervejs fortæller vores instruktør historier og anekdoter om Langeland, mens I oplever den skønne natur, som en del af jeres firmaarrangement.

Brug os til dit næste firmaarrangement.

Vi kører ud til arrangementer i hele Jylland. Ring på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk og hør mere om mulighederne. I fællesskab special-tilpasser vi et sjovt firmaarrangement til jer.

Vi afholder selvfølgelig også firmaarrangementer på Fyn.

Priser 2023 – 1 time

Minimumspris inkl. 20 deltagere 6.500
Pris pr. efterfølgende deltager 210
Ekstra instruktør pr. time 1.000
Kørsel 0-20 km 0
Over 20 km – spørg for pris

Priserne er baseret på 1 Segway til rådighed pr. hold af 3-4 deltagere, der sammen laver teambuilding øvelser sammen. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for arrangementer, hvor hver deltager har 1 Segway til rådighed. Er I mindre end 20 personer, så kontakt os for pris. Vi er selvfølgelig også klar til at give jer en sjov Segway oplevelse !

Ring til Segway Langeland på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk. Så kan I høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde, og vi kan i fællesskab skræddersy et sjovt firmaarrangement til jer. 

Følg os på Instagram

We're On Instagram
Der er mange smukke sommeraftener… Og så er der SMUKKE sommeraftener som i aften, hvor ord er totalt overflødige 🌅 🌅. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #visitfyn #rudkøbing #tranekær #solnedgang #sommeraftenernårdeerbedst #lovelangeland
Det er ikke sikkert, at solen kommer til at skinne så meget, at vi kan ligge på stranden i palmernes skygge, men mindre kan også gøre det 😎☀..

Vi holder fri idag, smider benene op på bordet og bruger søndagen til at lade 110% op til i morgen, hvor vi igen slår porten op til den sidste uge af sommerferien, hvor vi har åbent alle ugens dage fra kl. 11-16.

Rigtig dejlig søndag til dig og dine kære ❤💙❤💙

Kh Marlene

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #visitfyn #segwaytilosallesammen
📸📸 Glimt fra kamerarullen 📸📸. 

Det har været så som så med de lange og varme sommerdage i juli. Men alligevel er det blevet til en masse lækker Segway kørsel. Og solen har faktisk skinnet på os i ny og næ afslører galleriet 😍😍

Nu har vi taget hul på august, der startede ret forfærdeligt ud i går med at give os 60 mm vand, så vi var nødt til at holde lukket 😅😅 Men én dag slår os ikke af hesten, så vi er klar igen i dag. Klar til sol, sommer, glade gæster og en masse nye billeder til kamerarullen. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #langelandsammen #lovelangeland #tranekær #rudkøbing  #visitfyn #sommerferie2023 #dmiloverbedrevejridag #jatak
56 mm vand siden kl 4 til morgen er mere, end selv de sejeste Segway instruktører kan håndtere på forsvarlig vis. Derfor holder vi lukket idag 🥹🥹🥹

Dagens bookinger er flyttet til senere på ugen, så vi smækker benene op på bordet og venter på, at vandet synker i jorden til i morgen, hvor vi igen slår porten op 🌞😎😊😎. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #rudkøbing #tranekær #lukketidag #regnregnregn #nåraugustligneroktober
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401306605638.

3. okt. 2023
Tirsdag

Kl. 11.30 Segway Sightseeing 7 km

Andre tider efter aftale

 

 

7. okt. 2023
Lørdag 

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing 13 km
Kl. 15 Segway Sightseeing 7 km - udsolgt

Andre tider efter aftale

15. oktober til 20. oktober 
Alle dage

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing 13 km
Kl. 15 Segway Sightseeing 7 km

Andre tider efter aftale