OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM SEGWAY

Hvad er en Segway?

En Segway et eldrevet to-hjulet køretøj, som kører frem, når du læner dig frem og bremser, når du læner dig tilbage. Den drejer, når du bevæger styret sidelæns.

Hvad er jeres afbestillingsregler?

Aflysninger mindst 72 timer før den planlagte tur er berettiget til fuld refusion eller ombookning til anden dag. Aflysninger foretaget mindre end 72 timer før en planlagt tur refunderes ikke.

Kan alle lære at køre Segway?

JA !!!!! Hvis du kan holde balancen og bruger 5 minutter på at øve dig, så kan du køre Segway. En Segway er egnet til personer mellem 40 – 115 kg. Man skal være over 12 år og bære hjelm, når kørslen foregår på offentlig vej. Børn og unge under 12 år kan køre på vores lukkede område sammen med voksne. Bemærk vi tillader ikke berusede personer, eller personer der er påvirket af euforiserende stoffer, at køre Segway.

Vi forbeholder vi os retten til at nægte en person at deltage, hvis vi vurderer, at de ikke er egnet efter instruktionen. I dette tilfælde vil beløbet blive refunderet 100 %.

Skal jeg booke turen på forhånd, eller kan jeg bare dukke op?

Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd, så er du sikker på, at der er en plads. Men du er velkommen til at ringe i sidste øjeblik og høre om vi har ledige pladser. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager Mobile Pay fra vore afgangssteder.

Kan jeg køre Segway, hvis jeg er gravid?

På grund af risiko for styrt, er det ikke muligt for gravide at deltage i ture.

Bliver turen aflyst i tilfælde af regn og rusk?

Nej, ikke i tilfælde af regn. Så husk at tjekke vejrudsigten og ifør dig fornuftigt tøj.

Hvis vejret skønnes for dårligt/farligt til at gennemføre turen, kan Segway Langeland ombooke eller annullere turen. Du får besked via SMS så hurtigt som muligt på det mobilnummer, du oplyste, da du bookede turen. I dette tilfælde vil du få 100 % refusion af betalingen.

Tilbyder I private ture og arrangementer for erhvervskunder?

Ja. Vi tilbyder private ture og firma arrangementer. Se Arrangement og events” her på hjemmesiden for detaljer og priser. Kontakt os på tlf. +45 30 35 49 29 eller info@segwaylangeland.dk for yderligere information.

Åbningstider 2023

6. april, 7. april  
og 9. april 2023

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing


+ efter aftale

5. maj  - 18. juni
Weekend & helligdage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

24. juni - 6. aug.
Alle dage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

12. aug. - 8. okt.
Weekend & helligdage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

Vores telefon er åben alle ugens 7 dage fra kl. 9-16.

Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid med os, uden for vores almindelige åbningsdage, hvis I er en gruppe på min. 4 personer.