OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM SEGWAY

Hvad er en Segway?

En Segway et eldrevet to-hjulet køretøj, som kører frem, når du læner dig frem og bremser, når du læner dig tilbage. Den drejer, når du bevæger styret sidelæns.

Hvad er jeres afbestillingsregler?

Aflysninger mindst 72 timer før den planlagte tur er berettiget til fuld refusion eller ombookning til anden dag. Aflysninger foretaget mindre end 72 timer før en planlagt tur refunderes ikke.

Kan alle lære at køre Segway?

JA !!!!! Hvis du kan holde balancen og bruger 5 minutter på at øve dig, så kan du køre Segway. En Segway er egnet til personer mellem 40 – 115 kg. Man skal være over 12 år og bære hjelm, når kørslen foregår på offentlig vej. Børn og unge under 12 år kan køre på vores lukkede område sammen med voksne. Bemærk vi tillader ikke berusede personer, eller personer der er påvirket af euforiserende stoffer, at køre Segway.

Vi forbeholder vi os retten til at nægte en person at deltage, hvis vi vurderer, at de ikke er egnet efter instruktionen. I dette tilfælde vil beløbet blive refunderet 100 %.

Skal jeg booke turen på forhånd, eller kan jeg bare dukke op?

Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd, så er du sikker på, at der er en plads. Men du er velkommen til at ringe i sidste øjeblik og høre om vi har ledige pladser. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager Mobile Pay fra vore afgangssteder.

Kan jeg køre Segway, hvis jeg er gravid?

På grund af risiko for styrt, er det ikke muligt for gravide at deltage i ture.

Bliver turen aflyst i tilfælde af regn og rusk?

Nej, ikke i tilfælde af regn. Så husk at tjekke vejrudsigten og ifør dig fornuftigt tøj.

Hvis vejret skønnes for dårligt/farligt til at gennemføre turen, kan Segway Langeland ombooke eller annullere turen. Du får besked via SMS så hurtigt som muligt på det mobilnummer, du oplyste, da du bookede turen. I dette tilfælde vil du få 100 % refusion af betalingen.

Tilbyder I private ture og arrangementer for erhvervskunder?

Ja. Vi tilbyder private ture og firma arrangementer. Se Arrangement og events” her på hjemmesiden for detaljer og priser. Kontakt os på tlf. +45 30 35 49 29 eller info@segwaylangeland.dk for yderligere information.

Følg os på Instagram

Det blæser godt i dag (hvis ikke I har bemærket det🤪🌊🌬️) Vi vurderer derfor af sikkerhedsmæssige hensyn, at det er mest forsvarligt at holde lukket i dag☹️ Hav en fantastisk efterårsdag, drik lidt ekstra kaffe og kakao, og pas på hinanden derude!🍁🍂🌧️💨🌊
🍂🍂 Segway i efterårsferien 🍂🍂 

Ferien er skudt i gang, og Segway Langeland holder åbent fra søndag den 15. okt til fredag den 20. okt, hvor vi hver dag kører med flg. program:

🍁 Kl. 11 - Segway på 17.000 m2 bane
🍁 Kl. 13 - Segway Sightseeing 13 km
🍁 Kl. 15 - Segway Sightseeing 7 km

Book i forvejen, så er du sikker på, at vi har en ledig Segway klar, når I kommer

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #efterårsferie #efterår #sjovforhelefamilien #udinaturen #segwaysightseeing #langelanddk
🥰 TUSIND TAK FOR ALLE JERES SØDE ORD 🥰

Jeg er total rørt over alle jeres søde kommentarer og beskeder i går ang. opslaget om, at 2023 bliver sidste sæson med Segway Langeland med mig ved roret. De varmer hver og en helt ned i storetåen på mig og mine kolleger, som jo er dem, I oftest møder på Segway 🙏🙏.

Sæson 2023 er jo heldigvis ikke slut endnu, så du kan stadig nå ud og køre en tur med os i år. Der er lige pt. flg.  åbningsdage i kalenderen INDEN efterårsferien, hvor vi naturligvis også kører:

💚 TIR. 3/10 KL. 11.30 - 7 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 LØR 7/10 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 15.00 - UDSOLGT
💚 LØR 7/10 KL. 16.30 - 7 KM SIGHTSEEING

𝗘𝗙𝗧𝗘𝗥Å𝗥𝗦𝗙𝗘𝗥𝗜𝗘𝗡 𝟭𝟱. 𝗢𝗞𝗧 - 𝟮𝟬. 𝗢𝗞𝗧
𝗛𝗩𝗘𝗥 𝗗𝗔𝗚 

💚 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 KL. 15.00 - 7 KM SIGHTSEEING

Og husk, hvis I er 4 personer eller mere, der gerne vil ud og køre, så er I altid velkommen til at ringe og forespørge på en aftale uden for de alm. åbningsdage på tlf. 3035 4929🥰🥰

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #segwaylangelandtilosallesammen #langelandtilosallesammen  #efterårsferie #efterår #elskerefteråret🍁🍂
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

SEGWAY LANGELAND ER PR. 1/4 SOLGT TIL NYE EJERE:

VI GENÅBNER PÅ NY ADRESSE:
LONGELSEVEJ 16, 5900 RUDKØBING
DEN 9. MAJ 2024

FØLG MED PÅ HJEMMESIDE FOR ÅBNINGSTIDER