OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM SEGWAY

Hvad er en Segway?

En Segway et eldrevet to-hjulet køretøj, som kører frem, når du læner dig frem og bremser, når du læner dig tilbage. Den drejer, når du bevæger styret sidelæns.

Hvad er jeres afbestillingsregler?

Aflysninger mindst 72 timer før den planlagte tur er berettiget til fuld refusion eller ombookning til anden dag. Aflysninger foretaget mindre end 72 timer før en planlagt tur refunderes ikke.

Kan alle lære at køre Segway?

JA !!!!! Hvis du kan holde balancen og bruger 5 minutter på at øve dig, så kan du køre Segway. En Segway er egnet til personer mellem 40 – 115 kg. Man skal være over 12 år og bære hjelm, når kørslen foregår på offentlig vej. Børn og unge under 12 år kan køre på vores lukkede område sammen med voksne. Bemærk vi tillader ikke berusede personer, eller personer der er påvirket af euforiserende stoffer, at køre Segway.

Vi forbeholder vi os retten til at nægte en person at deltage, hvis vi vurderer, at de ikke er egnet efter instruktionen. I dette tilfælde vil beløbet blive refunderet 100 %.

Skal jeg booke turen på forhånd, eller kan jeg bare dukke op?

Vi anbefaler, at du booker din tur på forhånd, så er du sikker på, at der er en plads. Men du er velkommen til at ringe i sidste øjeblik og høre om vi har ledige pladser. Du skal dog være opmærksom på, at vi kun modtager Mobile Pay fra vore afgangssteder.

Kan jeg køre Segway, hvis jeg er gravid?

På grund af risiko for styrt, er det ikke muligt for gravide at deltage i ture.

Bliver turen aflyst i tilfælde af regn og rusk?

Nej, ikke i tilfælde af regn. Så husk at tjekke vejrudsigten og ifør dig fornuftigt tøj.

Hvis vejret skønnes for dårligt/farligt til at gennemføre turen, kan Segway Langeland ombooke eller annullere turen. Du får besked via SMS så hurtigt som muligt på det mobilnummer, du oplyste, da du bookede turen. I dette tilfælde vil du få 100 % refusion af betalingen.

Tilbyder I private ture og arrangementer for erhvervskunder?

Ja. Vi tilbyder private ture og firma arrangementer. Se Arrangement og events” her på hjemmesiden for detaljer og priser. Kontakt os på tlf. +45 30 35 49 29 eller info@segwaylangeland.dk for yderligere information.

Følg os på Instagram

We're On Instagram
Der er mange smukke sommeraftener… Og så er der SMUKKE sommeraftener som i aften, hvor ord er totalt overflødige 🌅 🌅. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #visitfyn #rudkøbing #tranekær #solnedgang #sommeraftenernårdeerbedst #lovelangeland
Det er ikke sikkert, at solen kommer til at skinne så meget, at vi kan ligge på stranden i palmernes skygge, men mindre kan også gøre det 😎☀..

Vi holder fri idag, smider benene op på bordet og bruger søndagen til at lade 110% op til i morgen, hvor vi igen slår porten op til den sidste uge af sommerferien, hvor vi har åbent alle ugens dage fra kl. 11-16.

Rigtig dejlig søndag til dig og dine kære ❤💙❤💙

Kh Marlene

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #visitfyn #segwaytilosallesammen
📸📸 Glimt fra kamerarullen 📸📸. 

Det har været så som så med de lange og varme sommerdage i juli. Men alligevel er det blevet til en masse lækker Segway kørsel. Og solen har faktisk skinnet på os i ny og næ afslører galleriet 😍😍

Nu har vi taget hul på august, der startede ret forfærdeligt ud i går med at give os 60 mm vand, så vi var nødt til at holde lukket 😅😅 Men én dag slår os ikke af hesten, så vi er klar igen i dag. Klar til sol, sommer, glade gæster og en masse nye billeder til kamerarullen. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #langelandsammen #lovelangeland #tranekær #rudkøbing  #visitfyn #sommerferie2023 #dmiloverbedrevejridag #jatak
56 mm vand siden kl 4 til morgen er mere, end selv de sejeste Segway instruktører kan håndtere på forsvarlig vis. Derfor holder vi lukket idag 🥹🥹🥹

Dagens bookinger er flyttet til senere på ugen, så vi smækker benene op på bordet og venter på, at vandet synker i jorden til i morgen, hvor vi igen slår porten op 🌞😎😊😎. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #rudkøbing #tranekær #lukketidag #regnregnregn #nåraugustligneroktober
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401306605638.

3. okt. 2023
Tirsdag

Kl. 11.30 Segway Sightseeing 7 km

Andre tider efter aftale

 

 

7. okt. 2023
Lørdag 

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing 13 km
Kl. 15 Segway Sightseeing 7 km - udsolgt

Andre tider efter aftale

15. oktober til 20. oktober 
Alle dage

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing 13 km
Kl. 15 Segway Sightseeing 7 km

Andre tider efter aftale