Heldagsarrangement

Det vigtigste for os er, at jeres arrangement bliver lige præcis, som I kunne tænke jer.

Derfor har vi ikke en færdig heldagspakke, I kan købe. I stedet laver vi et program sammen med jer ud fra jeres ønsker og mål for dagen.

Men vi vil gerne fortælle om alt det, vi kan tilbyde ud over Segway i samarbejde med vores sjove og spændende samarbejdspartnere fra hele landet.

Vi samarbejder KUN med de bedste, der aldrig svigter og altid leverer varen. Jeres opgave er blot at tage stilling til, hvilke aktiviteter I kunne tænke jer, så sørger vi for resten.

Ring og hør nærmere om, hvordan I kan lave en fed oplevelse.Alle priser er inkl. moms. leje af hjelme og en instruktør.

Adrenalinkick eller nydelsestur til havs ? Så er det RIB-IT

Lars Bo og hans mandskab står klar på kajkanten til at give jer en forglemmelig oplevelse på vandet, uanset hvor i Danmark vi mødes.

Det går hurtigt ude på vandet, men de går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Sjove og udfordrende forhindringer i trækronerne ? – Gorilla Park i Svendborg og Vejle

I Gorilla Park er der udfordringer for alle. Banerne har forskellige sværhedsgrader, der passer til ethvert niveau og temperament.

Kombineret med en Segway Safari i skovbunden, er der lagt op til en sjov og aktiv dag for alle.

Tålmodighed, selvbeherskelse og evne til at fokusere ? – Prøv lerdueskydning eller bueskydning

5 min. kørsel fra Segway Langeland ligger skydebanen i Lejbølle. Her kan I under kyndig vejledning prøve kræfter med lerdueskydning.

Kan du få pulsen helt ned og få styr på vejrtrækningen, så har du de optimale betingelser, for at sætte pilen lige i midten, hvis I vil skyde med bue og pil.

Don’t play games – Be a part of them!

Med det slogan garanterer Lasergame Danmark action og adrenalin kick…

Lasergame er ufarligt, kan spilles over alt og kræver ingen godkendelse. Hvis I ikke selv har et område, der kan bruges, kan Lasergame bygge en udendørsbane via subairs.

Lasergame har stor erfaring inden for firmaevents og privatarrangementer.

Uden mad og drikke…

Til vores heldagsarrangementer på Langeland sørger Restaurant Generalen i Tranekær for alt mad og drikke, I har brug for, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det.

Uanset om I vil have sandwich, kaffe og kage eller aftensmad, så sørger vi for, at det står klar til jer.

Rundt omkring i hele Danmark, har vi mange gode samarbejdspartnere , der laver det lækreste mad. Så uanset hvor i landet vi mødes til et heldagsarrangement, så sørger vi mad og drikke, hvis I ønsker det.

Vi lover dig…

Vi sørger for planlægningen og afviklingen af jeres firmaarrangement fra A til Z. Vi ønsker kun at opnå ÉN ting – at I får en uforglemmelig dag. Det er jeres garanti for at vi gør os umage  – hver gang…

Ring på +45 3035 4929 eller skriv på info@segwaylangeland.dk så laver vi et tilbud ud fra de aktiviteter, som I ønsker.