HELDAGSARRANGEMENT

Det vigtigste for os er, at jeres arrangement bliver lige præcis, som I kunne tænke jer.

Derfor har vi ikke en færdig heldagspakke, I kan købe. I stedet laver vi et program sammen med jer ud fra jeres ønsker og mål for dagen.

Men vi vil gerne fortælle om alt det, vi kan tilbyde ud over Segway i samarbejde med vores sjove og spændende samarbejdspartnere fra hele landet.

Vi samarbejder KUN med de bedste, der aldrig svigter og altid leverer varen. Jeres opgave er blot at tage stilling til, hvilke aktiviteter I kunne tænke jer, så sørger vi for resten.

Ring og hør nærmere om, hvordan I kan lave en fed oplevelse.

Adrenalinkick eller nydelsestur til havs ? Så er det RIB-IT

Lars Bo og hans mandskab står klar på kajkanten til at give jer en forglemmelig oplevelse på vandet, uanset hvor i Danmark vi mødes.

Det går hurtigt ude på vandet, men de går aldrig på kompromis med sikkerheden.

Sjove og udfordrende forhindringer i trækronerne ? – Gorilla Park i Svendborg og Vejle

I Gorilla Park er der udfordringer for alle. Banerne har forskellige sværhedsgrader, der passer til ethvert niveau og temperament.

Kombineret med en Segway Safari i skovbunden, er der lagt op til en sjov og aktiv dag for alle.

Tålmodighed, selvbeherskelse og evne til at fokusere ? – Prøv lerdueskydning eller bueskydning

5 min. kørsel fra Segway Langeland ligger skydebanen i Lejbølle. Her kan I under kyndig vejledning prøve kræfter med lerdueskydning.

Kan du få pulsen helt ned og få styr på vejrtrækningen, så har du de optimale betingelser, for at sætte pilen lige i midten, hvis I vil skyde med bue og pil.

Teambuildingøvelser – hvor svært kan det være ?

Det ser så legende let ud, men er det nu også det ?

Hvordan klarer I jer som team, når opgaverne bliver svære ? Kommunikerer I med hinanden og arbejder sammen. Eller går nogle solo ? Ja, det vil vise sig, når I stifter bekendtskab med vores teambuildingøvelser, hvor det ikke handler om høj puls og arenalinkick. Her handler det om at bevare roen, overblikket og få tingene til at flyde i teamet.

Uden mad og drikke…

Til vores heldagsarrangementer på Langeland sørger Restaurant Generalen i Tranekær for alt mad og drikke, I har brug for, hvis I ikke selv ønsker at medbringe det.

Uanset om I vil have sandwich, kaffe og kage eller aftensmad, så sørger vi for, at det står klar til jer.

Rundt omkring i hele Danmark, har vi mange gode samarbejdspartnere , der laver det lækreste mad. Så uanset hvor i landet vi mødes til et heldagsarrangement, så sørger vi mad og drikke, hvis I ønsker det.

Vi lover dig…

Vi sørger for planlægningen og afviklingen af jeres firmaarrangement fra A til Z. Vi ønsker kun at opnå ÉN ting – at I får en uforglemmelig dag. Det er jeres garanti for at vi gør os umage  – hver gang…

Ring på +45 3035 4929 eller skriv på info@segwaylangeland.dk så laver vi et tilbud ud fra de aktiviteter, som I ønsker.

Følg os på Instagram

Det blæser godt i dag (hvis ikke I har bemærket det🤪🌊🌬️) Vi vurderer derfor af sikkerhedsmæssige hensyn, at det er mest forsvarligt at holde lukket i dag☹️ Hav en fantastisk efterårsdag, drik lidt ekstra kaffe og kakao, og pas på hinanden derude!🍁🍂🌧️💨🌊
🍂🍂 Segway i efterårsferien 🍂🍂 

Ferien er skudt i gang, og Segway Langeland holder åbent fra søndag den 15. okt til fredag den 20. okt, hvor vi hver dag kører med flg. program:

🍁 Kl. 11 - Segway på 17.000 m2 bane
🍁 Kl. 13 - Segway Sightseeing 13 km
🍁 Kl. 15 - Segway Sightseeing 7 km

Book i forvejen, så er du sikker på, at vi har en ledig Segway klar, når I kommer

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #efterårsferie #efterår #sjovforhelefamilien #udinaturen #segwaysightseeing #langelanddk
🥰 TUSIND TAK FOR ALLE JERES SØDE ORD 🥰

Jeg er total rørt over alle jeres søde kommentarer og beskeder i går ang. opslaget om, at 2023 bliver sidste sæson med Segway Langeland med mig ved roret. De varmer hver og en helt ned i storetåen på mig og mine kolleger, som jo er dem, I oftest møder på Segway 🙏🙏.

Sæson 2023 er jo heldigvis ikke slut endnu, så du kan stadig nå ud og køre en tur med os i år. Der er lige pt. flg.  åbningsdage i kalenderen INDEN efterårsferien, hvor vi naturligvis også kører:

💚 TIR. 3/10 KL. 11.30 - 7 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 LØR 7/10 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 15.00 - UDSOLGT
💚 LØR 7/10 KL. 16.30 - 7 KM SIGHTSEEING

𝗘𝗙𝗧𝗘𝗥Å𝗥𝗦𝗙𝗘𝗥𝗜𝗘𝗡 𝟭𝟱. 𝗢𝗞𝗧 - 𝟮𝟬. 𝗢𝗞𝗧
𝗛𝗩𝗘𝗥 𝗗𝗔𝗚 

💚 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 KL. 15.00 - 7 KM SIGHTSEEING

Og husk, hvis I er 4 personer eller mere, der gerne vil ud og køre, så er I altid velkommen til at ringe og forespørge på en aftale uden for de alm. åbningsdage på tlf. 3035 4929🥰🥰

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #segwaylangelandtilosallesammen #langelandtilosallesammen  #efterårsferie #efterår #elskerefteråret🍁🍂
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

SEGWAY LANGELAND ER PR. 1/4 SOLGT TIL NYE EJERE:

VI GENÅBNER PÅ NY ADRESSE:
LONGELSEVEJ 16, 5900 RUDKØBING
DEN 9. MAJ 2024

FØLG MED PÅ HJEMMESIDE FOR ÅBNINGSTIDER