SEGWAY SIGHTSEEING

 

Tag med til nogle af Langelands smukkeste og ukendte steder på vores populære 13 km Segway Sightseeing.

Der bliver taget hånd om dig uanset niveau og erfaring. Instruktionen og oplæringen inden turen tilpasses, så du føler dig tryk, uanset om du er nybegynder eller har prøvet det flere gange før.

Vi starter turen på østsiden, hvor vi inviterer dig til Langelands smukkeste skov, der på alle årstider er ubeskrivelig. Om foråret byder de nyudprungne bøgetræer dig velkommen. Og om efteråret er det de tundvis af farver, der betager dig i skoven.

Turen tager os også et smut til stranden, der ligger for foden af skoven. Her strækker vi benene, hvis der er brug for det, mens vi suger udsigten over havet helt ned i maven, inden vi kører videre på eventyr, krydser hovedvejen og nyder udsigten over vestkysten af Langeland.

Det er en fantastisk oplevelse !

Du kan også booke vores Segway Sightseeing tur på 7 km. På denne tur nyder vi den smukke natur langs østkysten på Langeland, hvor vi blandt andet kommer helt tæt på 3 store vindmøller

Vores guide er med dig på hele turen til at hjælpe dig, mens han fortæller historier og anekdoter om Langeland via den indbyggede højtaler i din hjelm.

Du skal være over 12 år for at deltage i vores Sightseeing tur. Er der unge mennesker i selskabet, der ikke kan opfylde det krav, kan de sagtens køre Segway alligevel. Læs om vores Segway bane her. Gravide kan ikke deltage på vores Segway ture.

 

OBS: Ring og book på forhånd, så er du sikker på, at der er en Segway til dig, når du kommer. Ring på +45 30 35 49 29 .

Pris pr. person 13 km DKK 500,-.
Pris pr. person 7 km DKK 300,-.

Betaling via Mobile Pay til 12 270 i forbindelse med booking, hvis ikke andet er aftalt.

Følg os på Instagram

Det blæser godt i dag (hvis ikke I har bemærket det🤪🌊🌬️) Vi vurderer derfor af sikkerhedsmæssige hensyn, at det er mest forsvarligt at holde lukket i dag☹️ Hav en fantastisk efterårsdag, drik lidt ekstra kaffe og kakao, og pas på hinanden derude!🍁🍂🌧️💨🌊
🍂🍂 Segway i efterårsferien 🍂🍂 

Ferien er skudt i gang, og Segway Langeland holder åbent fra søndag den 15. okt til fredag den 20. okt, hvor vi hver dag kører med flg. program:

🍁 Kl. 11 - Segway på 17.000 m2 bane
🍁 Kl. 13 - Segway Sightseeing 13 km
🍁 Kl. 15 - Segway Sightseeing 7 km

Book i forvejen, så er du sikker på, at vi har en ledig Segway klar, når I kommer

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #efterårsferie #efterår #sjovforhelefamilien #udinaturen #segwaysightseeing #langelanddk
🥰 TUSIND TAK FOR ALLE JERES SØDE ORD 🥰

Jeg er total rørt over alle jeres søde kommentarer og beskeder i går ang. opslaget om, at 2023 bliver sidste sæson med Segway Langeland med mig ved roret. De varmer hver og en helt ned i storetåen på mig og mine kolleger, som jo er dem, I oftest møder på Segway 🙏🙏.

Sæson 2023 er jo heldigvis ikke slut endnu, så du kan stadig nå ud og køre en tur med os i år. Der er lige pt. flg.  åbningsdage i kalenderen INDEN efterårsferien, hvor vi naturligvis også kører:

💚 TIR. 3/10 KL. 11.30 - 7 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 LØR 7/10 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 LØR 7/10 KL. 15.00 - UDSOLGT
💚 LØR 7/10 KL. 16.30 - 7 KM SIGHTSEEING

𝗘𝗙𝗧𝗘𝗥Å𝗥𝗦𝗙𝗘𝗥𝗜𝗘𝗡 𝟭𝟱. 𝗢𝗞𝗧 - 𝟮𝟬. 𝗢𝗞𝗧
𝗛𝗩𝗘𝗥 𝗗𝗔𝗚 

💚 KL. 11.00 - SEGWAY PÅ BANE
💚 KL. 13.00 - 13 KM SIGHTSEEING
💚 KL. 15.00 - 7 KM SIGHTSEEING

Og husk, hvis I er 4 personer eller mere, der gerne vil ud og køre, så er I altid velkommen til at ringe og forespørge på en aftale uden for de alm. åbningsdage på tlf. 3035 4929🥰🥰

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #segwaylangelandtilosallesammen #langelandtilosallesammen  #efterårsferie #efterår #elskerefteråret🍁🍂
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

SEGWAY LANGELAND ER PR. 1/4 SOLGT TIL NYE EJERE:

VI GENÅBNER PÅ NY ADRESSE:
LONGELSEVEJ 16, 5900 RUDKØBING
DEN 9. MAJ 2024

FØLG MED PÅ HJEMMESIDE FOR ÅBNINGSTIDER