POLTERABEND ODENSE, JYLLAND OG LANGELAND

Skal jeres polterabend holdes i Odense? Afhængig af deltagerantallet, mødes vi ved Skovsøen, Ansgar anlægget eller vores favoritsted Stige Ø. På Stige Ø er der både kuperet terræn og lange asfalterede stier.

De vildeste vovehalse bliver udfordret her, samtidig med at det også er muligt at køre på asfalterede stier. Det er sjovt, og så har Stige Ø den skønneste beliggenhed med udsigt til den store kran på Lindø Værftet. Læs mere om Stige Ø her.

Vi medbringer Segways, kegler, alt sikkerhedsudstyr og instruktør, der sørger for, at alle er fortrolige med at køre på Segway. Så I er garanteret både at få en sikker og sjov polterabend.

Vi kører ud i hele landet, så skal jeres polterabend holdes et andet sted på Fyn eller i Jylland, så finder vi også ud af det. Mulighederne for at få en uforglemmelig dag er mange. I vælger, om vi skal køre en Segway tur i Odense eller et helt andet sted i Danmark, lave nogle konkurrencer eller spille et slag Segway Kroket, hvor I udfordrer hinanden og holdånden.

Vi tilbyder kun Segway Kroket til 2 timers arrangementer, da køreteknikken skal være på plads, før spillet starter.

Polterabend Langeland – Segway Sightseeing, 1 time

Næste gang en af gutterne skal giftes, har vi den rette udfordring til ham, nemlig Segway Sightseeing på Langeland. Det er ræs, sjov og mandehørm, når det er bedst. Det kræver ingen forudgående forudsætninger at lære at køre på Segway.

Turen er ca. 7 km, og der er udfordringer for alle. Vi har indlagt “motorvej” på ruten til dem, som bare har fundet teknikken med det samme. Det bliver en dag, hvor I får grinet af og med hinanden, udfordret jer selv og kørt en god gang ræs. Pris pr. person alt inklusiv DKK 300,-

Segway turen kan evt. kombineres med lerdueskydning i Lejbølle, der ligger 5 km fra os. Ring og hør nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på info@segwaylangeland.dk

Polterabend Langeland – Segway Sightseeing, 2 timer

Hvis I bare ikke kan få nok af at køre Segway på jeres polterabend, laver vi også arrangementer af 2 timers varighed til jer. Her er turen ca. 12 km.På denne tur når I længere omkring på Segway, og der er tid til at at holde en pause og nyde en forfriskning, hvis der er stemning for det.

Eller brug den første time på at køre en tur på Segway og den anden time på et rask slag Segway kroket, hvor vi lover at jeres konkurrencegen bliver udfordret. Pris pr. person alt inklusiv DKK 500,-

Vi hjælper med at sammensætte hele dagens polterabendprogrammet

Har I en kreativ idé til en polterabend I Odense, på Langeland eller et andet sted i landet, så vil vi meget gerne hjælpe med at sammensætte et polterabendprogram til jer og den kommende brud/brudgom.

Vil I gerne vil have at vi dukker op på den matrikel, hvor dagens hovedperson skal afhentes ? Eller måske ønsker I at køre en tur i nærmiljøet istedet for på Langeland, alle muligheder står åbne. Hør mere om pris og aftal nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på info@segwaylangeland.dk

Polterabend Odense, Priser 2023

Antal segways 1 time 2 timer
8 segways 4.800 7.900
10 segways 5.400 8.900
12 segways 5.900 9.500
Kørsel 1.200 1.200

Priser er baseret på 1 segway pr. deltager.

Åbningstider 2023

6. april, 7. april  
og 9. april 2023

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing


+ efter aftale

5. maj  - 18. juni
Weekend & helligdage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

24. juni - 6. aug.
Alle dage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

12. aug. - 8. okt.
Weekend & helligdage:

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing

Kl. 15 Segway Sightseeing
+ efter aftale

 

Vores telefon er åben alle ugens 7 dage fra kl. 9-16.

Du er altid velkommen til at ringe og aftale en tid med os, uden for vores almindelige åbningsdage, hvis I er en gruppe på min. 4 personer.