TEAMBUILDING I ODENSE, MIDDELFART ELLER SVENDBORG?

Teambuilding på hele Fyn

Leder du efter det rette teambuilding arrangement til dig og dine kollegaer? Vi har lavet mange teambuiding events gennemårende og har dermed erfaringen  til at hjælpe dig med at planlægge det.  Vi kører ud på hele Fyn med vores Segways og udstyr. Teambuilding arrangementer kan variere fra en times tid med Segway konkurrencer, hvor I dyster i teams mod hinanden til heldagsarrangementer, hvor vi arrangerer alt fra A til Z.

Vi tilbyder alt fra bueskydning til laserlerdueskydning og yoga (og alt der i mellem) i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere.  Mulighederne er mange, så kontakt os for en snak om, hvad formålet med dagen er, og hvad I kunne tænke jer.

Teambuilding for alle

Teambuilding drejer sig hovedsageligt om tillid, samarbejde og styrkelse af relationer, der i sidste ende skaber et stærkere sammenhold og grobund for bedre resultater. Via teambuilding, oplever I naturen og kollegaer på en ny måde. Om vi kommer ud til jeres virksomhed og udfordrer både samarbejds -og koordinationsevnerne på en forhindringsbane, eller vi står for et heldagsarrangement med mange forskellige øvelser, så kan I være sikre på, at alle får noget ud af at deltage i aktiviteterne, og forholdet imellem kollegaer bliver styrket.

Hvorfor hænger teambuilding og Segway så godt sammen?

Som erfaren arrangør af teambuilding events ved vi, hvad der skal til for at skabe et succesfuldt arrangement. Først og fremmest har vi vores Segways, som alle kan lære at håndtere på 5 minutter. Netop fordi Segways er uvant for de fleste, starter alle fra ”nul”. Forskelligheder blandt kollegaerne træder frem, og I bliver overrasket over, hvem der hurtigt får styr på teknikken, og for hvem det kræver lidt ekstra.

At komme op på en Segway for første gang kræver for nogle mod, mens det skaber grin hos andre. Men det kræver samarbejde for alle. Vi hjælper hver enkelt deltager med at flytte deres egen opfattelse af, hvor meget de selv kan.

Brug Segway Langeland til dit næste teambuilding event.

Uanset om I er flere hundrede deltagere eller en virksomhed på 10 ansatte, arrangerer vi et sjovt og anderledes arrangement. Vi afholder mange arrangementer på Fyn i større byer såsom Odense, Middelfart og Svendborg, men det er helt op til jer, hvor vi skal være. Vi er selvfølgelig også klar til at køre til Jylland – Århus, Kolding, Vejle eller et helt fjerde sted ?

Ring til Segway Langeland på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk og hør mere om mulighederne, så vi i fællesskab kan skræddersy et sjovt firmaarrangement til jer.

 

Priser 2023 – 1 time

Minimumspris inkl. 20 deltagere 6.500
Pris pr. efterfølgende deltager 210
Ekstra instruktør pr. time 1.000
Kørsel 0 – 20 km 0
Over 20 km – spørg for pris

Priserne er baseret på 1 Segway til rådighed pr. hold af 3-4 deltagere, der laver teambuilding øvelser sammen. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for arrangementer, hvor hver deltager har 1 Segway til rådighed. Er I mindre end 20 personer, så kontakt os for pris. Vi er selvfølgelig også klar til at give jer en sjov Segway oplevelse!

Følg os på Instagram

We're On Instagram
Der er mange smukke sommeraftener… Og så er der SMUKKE sommeraftener som i aften, hvor ord er totalt overflødige 🌅 🌅. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #visitfyn #rudkøbing #tranekær #solnedgang #sommeraftenernårdeerbedst #lovelangeland
Det er ikke sikkert, at solen kommer til at skinne så meget, at vi kan ligge på stranden i palmernes skygge, men mindre kan også gøre det 😎☀..

Vi holder fri idag, smider benene op på bordet og bruger søndagen til at lade 110% op til i morgen, hvor vi igen slår porten op til den sidste uge af sommerferien, hvor vi har åbent alle ugens dage fra kl. 11-16.

Rigtig dejlig søndag til dig og dine kære ❤💙❤💙

Kh Marlene

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #visitfyn #segwaytilosallesammen
📸📸 Glimt fra kamerarullen 📸📸. 

Det har været så som så med de lange og varme sommerdage i juli. Men alligevel er det blevet til en masse lækker Segway kørsel. Og solen har faktisk skinnet på os i ny og næ afslører galleriet 😍😍

Nu har vi taget hul på august, der startede ret forfærdeligt ud i går med at give os 60 mm vand, så vi var nødt til at holde lukket 😅😅 Men én dag slår os ikke af hesten, så vi er klar igen i dag. Klar til sol, sommer, glade gæster og en masse nye billeder til kamerarullen. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #langelandsammen #lovelangeland #tranekær #rudkøbing  #visitfyn #sommerferie2023 #dmiloverbedrevejridag #jatak
56 mm vand siden kl 4 til morgen er mere, end selv de sejeste Segway instruktører kan håndtere på forsvarlig vis. Derfor holder vi lukket idag 🥹🥹🥹

Dagens bookinger er flyttet til senere på ugen, så vi smækker benene op på bordet og venter på, at vandet synker i jorden til i morgen, hvor vi igen slår porten op 🌞😎😊😎. 

#segwaylangeland #langeland #visitlangeland #destinationlangeland #rudkøbing #tranekær #lukketidag #regnregnregn #nåraugustligneroktober
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841401306605638.

3. okt. 2023
Tirsdag

Kl. 11.30 Segway Sightseeing 7 km

Andre tider efter aftale

 

 

7. okt. 2023
Lørdag 

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing 13 km
Kl. 15 Segway Sightseeing 7 km - udsolgt

Andre tider efter aftale

15. oktober til 20. oktober 
Alle dage

Kl. 11 Segway Bane
Kl. 13 Segway Sightseeing 13 km
Kl. 15 Segway Sightseeing 7 km

Andre tider efter aftale