Firmaarrangement segway Jylland

Firmaarrangement lige fra Kolding til Vejle og Århus?


Vi kører til arrangementer i hele Jylland

Uanset om firmaarrangementet er årets ”tag familien med på jobbet-dag”, en sommerfest eller et kick off, så er vi klar med masser af Segway underholdning til deltagerne. Sightseeing tur i området, opsætning af bane, hvor forhindringer skal forceres eller forskellige teambuilding-aktiviteter? Der er mange muligheder, så kontakt os og hør, hvordan vi kan være med til at gøre jeres arrangement til en succes.

Har du rigeligt at se til på jobbet, så tilbyder vi at planlægge hele firmaarrangementet for dig fra A-Z. Det betyder, at når først vi har sat rammerne for dagen sammen, så skal du kun sørge for, at I møder op aftalte tid og sted, resten tager vi os af. Vores Segways og instruktører kan selvfølgelig også bookes som en del af et allerede planlagt arrangement, uanset om det er Vejle, Kolding, Århus eller et helt fjerde sted.

Vi leverer underholdning til store firmaarrangementer med flere hundrede ansatte men også mindre virksomheder og teams.

Hvad kan I forvente af et firmaarrangement fra Segway Langeland?

Vi ønsker kun at opnå EN ting – at I får en uforglemmelig dag, der bliver årets oplevelse.

Giv dine kolleger mulighed for at få:

  • …en ny og anderledes oplevelse
  • …en sjov og uforglemmelig dag
  • …en aktiv dag i trygge rammer
  • …masser af glæde, grin og godt humør
  • …en dag I vil huske i mange år

Et firmaarrangement med Segway Langeland indeholder alt dette og meget mere og er derfor et oplagt valg, når I står og mangler inputs til indholdet af firmaarrangementet. Vi medbringer selvfølgelig alt, hvad der skal bruges – Segways, sikkerhedsudstyr, udstyr til opsætning af bane og forhindringer samt en instruktør, der giver jer grundig instruktion og træning, så alle føler sig sikre og fortrolige på en Segway. På den måde garanteres I en god, sjov og frem for alt sikker dag. Vi kan også inddrage andre sjove og udfordrende aktiviteter såsom bueskydning og laserlerdueskydning, hvis dagen skal indeholde flere aktiviteter.

Kan alle lære at køre på Segway?

Det korte svar er JA! Hos Segway Langeland har vi udelukkende erfarne instruktører, der sikkert og roligt lærer deltagerne at håndtere en Segway – vi vover den påstand, at vi kan lære alle at køre Segway på 5 minutter.

Hvad med et firmaarrangement med Sightseeing på Langeland?

Besøg Segway Langeland, hvor I kan udfordre hinanden i Segway konkurrencer eller tage med på Sightseeing tur langs de langelandske markveje, grusveje og asfaltveje. Undervejs fortæller vores instruktør historier og anekdoter om Langeland, mens I oplever den skønne natur, som en del af jeres firmaarrangement.

Brug os til dit næste firmaarrangement.

Vi kører ud til arrangementer i hele Jylland. Ring på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk og hør mere om mulighederne. I fællesskab special-tilpasser vi et sjovt firmaarrangement til jer.

Vi afholder selvfølgelig også firmaarrangementer på Fyn.

Priser 2021 – 1 time

Minimumspris inkl. 20 deltagere 6.500
Pris pr. efterfølgende deltager 210
Ekstra instruktør pr. time 1.000
Kørsel 0 – 50 km 0
Over 50 km – spørg for pris

Priserne er baseret på 1 Segway til rådighed pr. hold af 3-4 deltagere, der sammen laver teambuilding øvelser sammen. Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for arrangementer, hvor hver deltager har 1 Segway til rådighed. Er I mindre end 20 personer, så kontakt os for pris. Vi er selvfølgelig også klar til at give jer en sjov Segway oplevelse !

Ring til Segway Langeland på +45 3035 4929 eller send os en e-mail på info@segwaylangeland.dk. Så kan I høre mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde, og vi kan i fællesskab skræddersy et sjovt firmaarrangement til jer.