logo
Danish
English
German

fb-icon

Book på tlf. +45 30 35 49 29

Åbningstider

Tidspunkt

   
     Vi har lukket for i år

  På gensyn 18. april 2019

 

Hvis I er min 4 personer, 
der gerne vil ud og køre,
er det stadig muligt at
ringe og aftale en tid

 

Book altid i forvejen, på
tlf. 3035 4929, så er du 
sikker på, at vi har en
ledig Segway til dig.


 

Rutevejledning til Segway Langeland:

http://goo.gl/maps/zVLvQ

Danish
English
German
Google translate

fb-icon

Segway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway LangelandSegway Langeland
Bookmark and Share Share it

 
Polterabend med veninderne 

Når jeres veninde skal giftes, skal hun have en god, udfordrende og sjov polterabend, som hun vil tænke tilbage på med glæde. Segway med tøserne er både sjovt og udfordrende, og alle kan lære at køre Segway.

Vi lover jer en oplevelse, gør jeres polterabend til en fantastisk og uforglemmelig dag.


Polterabend på Segway - Jylland, Fyn og øerne 

Vi kommer ud med vores Segways i hele landet, så uanset hvor i landet jeres polterabend skal holdes kan I blive udfordret på Segway.


Polterabend Langeland - Segway Sightseeing, 1 time

Vi lover, at I får en sjov og anderledes polterabend hos os. Alle får flyttet deres grænser på den cirka 7 km. lange Segway Sightseeing  rundt på Langeland.  

Det kræver ingen forudgående forudsætninger at køre på en Segway. Vi tager os godt af jer fra start til slut. I starter med grundig instruktion i, hvordan I kører på en Segway. Når alle er fortrolige med maskinen, kører I ud i det blå. Tempoet sættes, så alle kan følge med.

Vores instruktør er med jer på hele polterabend turen og fortæller jer historier fra området. Vi gør et stop på ruten, hvor I har mulighed for at få rystet benene og forevige dagen med et par billeder, mens I alle står oppe på en Segway. Pris pr. person alt inklusiv DKK 300,-

Og ja, I har hjelmhår når turen er slut. Men pyt med det, for det er I jo også fælles om sammen med den sjove oplevelse af at køre på Segway.


Polterabend Langeland - Segway Sightseeing, 2 timer

Hvis I gerne vil have en picnic på turen, så er det muligt på vores 2 timers tur.

På denne tur når vi længere omkring på Langeland på Segway, og vi kan holde ind i Tranekær på restaurant Generalen, hvis der er stemning for det. Her kan I vælge, om I vil have en forfriskning eller spise frokost på restauranten (af hensyn til tiden anbefaler vi, at maden er bestilt på forhånd).

I må også meget gerne selv medbringe sandwich og drikkelse i rygsækken, som I kan fortære i vejkanten. Ring og hør nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Pris pr. person ekskl. frokost DKK 500,-

Polterabend kvinder - kom med jeres egne idéer og vi hjælper med at lave et program for dagen

Har I en kreativ idé til en polterabend på Langeland eller et andet sted i landet, så vil vi meget gerne hjælpe med at sammensætte et program til jer og den kommende brud. 

Vil I gerne køre en tur i byen, hvor jeres veninde voksede op? Eller måske ønsker I at køre en tur i hendes nærmiljø istedet for på Langeland. Ring for pris og aftal nærmere på +45 3035 4929 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


 

 

 

segway paa stranden